Раздялата между Шакира и Жерар Пике отдавна е факт, но певицата

...
Раздялата между Шакира и Жерар Пике отдавна е факт, но певицата
Коментари Харесай

Раздялата между Шакира и Жерар Пике отдавна е факт, но певицата има още какво да каже

Раздялата сред Шакира и Жерар Пике отдавна е факт, само че певицата има още какво да каже за някогашната си половинка и 11-годишната им връзка. 

В ново изявление за The Sunday Times, 47-годишната колумбийската изпълнителка приказва за жертвите, които е направила по време на връзката си с 37-годишната футболна звезда.

" За дълго време стопирах кариерата си, с цел да бъда до Жерар, с цел да може той да играе футбол ", казва Шакира, чийто първи нов албум от седем години насам, Las Mujeres Ya No Lloran, идва на 22 март.

Изпълнителят на " Hips Don`t Lie " прибавя: " Имаше доста жертви в името на любовта. "  Шакира приказва за това по какъв начин е вярвала в " до момента в който гибелта ни раздели "  за романса си с Пике.

" Моят приоритет беше моят дом, моето семейство. Вярвах в " до момента в който гибелта ни раздели ". Вярвах в този сън ", споделя колумбийската суперзвезда пред изданието.

" Родителите ми са дружно от към 50 години и се обичат като първия ден, с обич, която е неповторима и неповторима ", продължава тя. " Така че знам, че е допустимо. Това желаех за себе си и за децата си, само че не се случи. "

Шакира и Пике се срещат за първи път през 2010 година на снимачната площадка на музикалния видеоклип на песента " Waka Waka (This Time for Africa) ". По-късно те поставят завършек на всички клюки за тях, като потвърждават връзката си в социалните мрежи през март 2011 година През януари 2013 г. се ражда първия им наследник Mилан, а второто им дете Саша се ражда две години по-късно през януари 2015 година След 11 години дружно, двойката разгласи раздялата си в взаимно изказване през юни 2022 година, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР